om oss

journalist

THERESE ALHAUG, REDAKTØR

Therese er grunnleggeren av Equilife.no, og bruker mye av tiden sin på hest og media. Hun rir også selv på fritiden. Therese er tidligere sprang- og dressurrytter, og har den siste tiden måtte legge konkurranser på hylla for å rekke over etableringen av Equilife, både nasjonalt og internasjonalt. Hun brenner for både sprang og dressur, og ikke minst god hestekunnskap. Hun har også vært pressesjef for NGP i tre år, og kjenner derved sprangsporten best.

TINE SOMMERFELT, JOURNALIST

Tine har ridd siden hun var ti år, og fikk sin første hest da hun var 15. Etter mange års pause som hesteeier, tok hun opp hesteinteressen i 2013 og kjøpte seg hest igjen. Tine har et stort hjerte for dressur og Working Equitation, og velger å kategoriesere seg som ivrig hobbyrytter. Hun er opptatt av god hestevelferd, og er svært ydmyk for faget. Tine skriver om det meste - og interesserer seg for det meste.

RILL RYTTER FJØREN , JOURNALIST

Rill startet ridekarrieren på EKT Rideskole, Ekeberg som tiåring. Hun har sittet i styret for Gardermoen Rideklubb, og red selv feltritt helt tilbake til 80-tallet.  Rill flyttet til Lier i 1988 og begynte å konkurrere i sprang og dressur for Drammen og Omegn Rideklubb. Her havnet hun fort i styret for D.O.R. og har hatt verv i klubben hele tiden siden. Rill har også vært stevneleder for utallige stevner på Linnesvollen, deriblant flere NM og ett Nordisk i feltritt. Hun har også sittet en periode i Grenutvalg Feltritt. Hun har hele tiden konkurrert selv, i feltritt og dressur, inntil hun måtte ta en pause grunnet sykdom i 2009. Nå er hun sterkt tilbake.

SILLE KASIN, JOURNALIST

Sille er mor til en aktiv sprangrytter, og har derved fartet land og strand rundt med sin datter på mang en sprangkonkurranse. Hesteinteressen er høy, og engasjementet sådan. Sille har hjertet i sprangverdenen, og kjenner de fleste som beveger seg i sporten. Sille vil du fort møte i farta på en stevneplass med blokk og blyant i hånden - kanskje klar for å intervjue nettopp deg.

KIM ELVEGÅRD, MEDIASELGER

Kim er vår faste mediaselger, med lang fartstid i bransjen. Han kan hjelpe deg med det meste av annonseringsløsninger, uansett budsjett.