TIDLIGERE LANDSLAGSRYTTER JAKTER PÅ KJÆRLIGHETEN

30730 10150195311100094 3006345 n

 «Jakten på kjærligheten», der bønder finner livsledsagere på skjermen, er en populær TV -satsing. Nå skal tidligere landslagsrytter i dressur, Beatrice Fjell, fra Lommedalen i Bærum, forberede sin jakt som skal sendes på høstens TV- skjermer.

Tekst Therese Alhaug. Foto privat

– Jeg har lyst til å dele livet med en som elsker meg, og som ønsker få familie. Og det er vanskelig å finne en som har interesse for gård, for det er jo mye å gjøre med vedlikehold og sånn. Dette småbruket er også bare på 15 mål. Derfor vil jeg gjerne finne en kjæreste, slik at vi sammen kan kjøpe oss en større gård. Jeg har lyst til å ha plass til flere dyr, og jeg vil gjerne også drive med hjelp til ungdom som sliter. Da det å lære å beherske noe, selv små praktiske gjøremål på en gård, kan gi dem mye selvtillit, sier hun til Budstikka.no.

Til daglig jobber Bea som lærervika. Det koselige småbruket i Lommedalen, hvor hun har plass til fem oppstallede hester, leier hun. Med full jobb, hadde det nok vært fint med en praktisk kar som kan ta i et tak. Likevel er det en del andre kvaliteter Bea leter etter i en fremtidig frier:

– Jeg er ikke opptatt av han skal ha et spesielt type utseende. Det viktigste er at han har humor, er positiv, utadvendt, moden, voksen i hodet og løsningsorientert. Og det er jo bare et pluss hvis han er pen, sier hun til Budstikka.no.

Hesteinteressen har Bea hatt fra hun var liten. Det var moren, Terese Fjell, som fikk Beatrice interessert i hester.

– Jeg begynte å ri to år gammel, da satte mamma meg på en hest, og hun fikk meg ikke av igjen. Da var det gjort. Min første hest fikk jeg da jeg var seks år, ponnien Marco. Han var min første «store kjærlighet», sier hun med et smil. Og hun har drevet det langt med hest, fra 2006 til 2012 var hun på landslaget i dressurridning, forteller hun til Budstaikka.no.

LES HELE SAKEN HER

Annonse