JJ HORSES & ALEXANDRA ANDRESEN I NY TV-SERIE

jj

Hva har en milliardærfrue fra Oslo, en katteelsker fra Sarpsborg og en kaninavler på Hedemarken til felles? Ganske mye i følge NRKs nye tv-serie om folk&dyr.

I første sesong er gutta i JJ Horses i Trøgstad noen av hovedpersonene. I sesong nummer 2, kommer seerne tett på Alexandra Andresen og hennes mamma som er lidenskapelig opptatt av dressur.  TV teamet skal også ut på reise sammen med folkene som står bak eventyrhesten Sugarlight. Serien blir produsert i Fredrikstad.

I NRK 1s nye serie som starter til høsten, møter du folk som i utgangspunktet er svært ulike, men like lidenskapelige opptatt av dyr.  Du får blant annet være med to norske såkalte ”finansfruer” som redder løshunder i Marbella.

"Vi tar deg med på spennende leteaksjoner etter hunder på rømmen, og du får møte personligheter som Mr. Kanin og kattedommer Raymond Alessandro Saetre.", forteller Magnus Brenna-Lund i NRK.

I serien ”Alt for dyra”  møter du våre ”4 store kjæledyr” : hund, katt, kanin og hest.  Mest av alt, er dette en serie om mennesker og de fine sidene av å eie dyr, men du får også se hvor smertefullt det kan være.  En hund eller katt kan være verdens beste medisin for den som er syk eller alene. Men et kjæledyr kan også gi deg glede på andre måter,  når det havner på spisebordet..

Serien går over 6 episoder á 40 min. Premiere på NRK1,  høsten  2016. Sesong 2 er allerede under produksjon, og er klar for sending vinteren 2017.

Hovedpersoner i serien:

Siv Beate Reitan (gift med Rema 1000-Reitan), Oslo og Mariann Høili, Fredrikstad, (Hundeadopsjon fra Spania,  MS Rescue).

Samboerparet Ole-Marius Johnson og Ole Jørgen Jørgentvedt, Trøgstad (Hesteoppdrettere, JJ Horses).

Raymond Alessandro Saetre, Oslo/Trysil (internasjonal kattedommer).

Solveig Damsgaard og Lise Sandbukt, Skien  og Linda Ortang, Sarpsborg (katteoppdrettere).

Leif Opsund, alias Mr. Kanin, fra Sarpsborg, bosatt i Ringsaker i Hedmark

Gled dere!

Annonse