HESTESPORT PÅ EUROSPORT I MARS

Pressemelding fra EUROSPORT.

Vi gir deg spenningen på Eurosport! Verdenscup fra Gøteborg, Grand Prix fra Den Bosch, og Saut Hermés fra Grand Palais i Paris er noen av høydepunktene denne måneden.

 

 

-       Den siste kvalifiseringen i sesongens verdenscup i sprangridning arrangeres i Scandinavium i Gøteborg denne helgen. Nå skal det avgjøres hvilke 18 ryttere fra den vesteuropeiske ligaen som får finaleplass i franske Lyon i april. Tidligere har 40 poeng holdt for å ta seg til finale, men med to kvalifiseringer mindre enn i fjor antar jeg at rundt 35 poeng skal gi plass i den prestisjetunge finalen, sier Eurosports hestesportskommentator Heidi Skar.

Det blir flere sendinger denne mars måned enn tidligere. Winter Equestrian Festival er fortsatt i gang i Florida. To av de største konkurransene derfra står på sendeskjemaet.

-       Det er veldig bra at vi nå overfører fra flere av de store konkurransene fra andre verdensdeler. I år er det VM-år, og det gir dermed våre seere et innblikk i hvor mange nasjoner som kjemper i verdenstoppen globalt, sier Skar videre.   

Saut Hermés i Paris er også et spektakulært event som kan anbefales på det varmeste:

-       Den tidligere franske topprytteren Michel Robert var en av initiativtakerne til Saut Hermés. Stevnet ble første gang arrangert i 2010, og er meget populært blant verdens toppryttere. I tillegg til de internasjonale femstjerners konkurransene er det også egne klasser for unge talenter under 25 år. Dette hesteshowet foregår under glasskuplene i den vakre bygningen Grand Palais på Champs-Elysées. Grand Palais er bygget i 1900 og består av stein, jern og glass. Bygningen er helt spesiell. Glasskuplene i taket gir en unik atmosfære. Flere av verdens beste ryttere og hester fra 16 nasjoner er påmeldt, og de kommer til å gi alt for publikum og tv-seerne. Et fantastisk arrangement som alle hesteinteresserte bør få med seg på tv. Stemningen er elektrisk! Vi skal vise to konkurranser derfra. Søndagens Grand Prix sender vi direkte, avslutter Skar.

Horse Racing Time, der Eurosport går bak i kulissene før og under verdens største galoppløp, er i gang igjen. I mars sendes sesongens program én og to.

Hestesport på Eurosport i mars:

Søndag  2. mars                                     Sprang Verdenscup Gøteborg

Mandag 10. mars                                    Horse Racing Time

Onsdag 12. mars                                     Sprang  Palm Beach 

Lørdag 15. mars  Eurosport 2                   Sprang Saut Hermés Grand Palais   Paris

Lørdag 15. mars                                      Sprang  Saut Hermés Grand Palais  Paris

Søndag 16. mars                                     Sprang Saut Hermés Grand Palais   Paris  Direkte   

Søndag 23. mars                                     Sprang Grand Prix Den Bosch

Mandag 24. mars                                     Horse Racing Time

Onsdag 26. mars                                     Sprang Grand Prix Den Bosch  Reprise

Søndag 30. mars                                     Sprang  Palm Beach  

Hver onsdag:                                              Nyhetsmagasinet Riders Club

Endringer kan forekomme etter at denne oversikten er laget.

For tider:  Sjekk ut    www.eurosport.no                          

                

                         

Annonse