TRE NORDISKE MESTERSKAP TIL HELGEN

Neste helg braker det løs med nordiske mesterskap i både sprang (ponni, junior og ungrytter), dressur og paradressur samt distanse.

Tekst og foto Therese Alhaug

DSC02045

Foto: Kommende helg avholdes bla. nordisk/baltisk mesterskap i sprang på Linnesvollen i Lier.

 

 SPRANG

Drammen ridesenter er vertskap for nordisk/baltisk mesterskap i sprang på Linnesvollen i Lier. Her begynner konkurransene onsdag med lagkonkurranser torsdag og fredag, samt individuelle finaler lørdag og søndag. Gratis inngang!

DRESSUR/PARADRESSUR

Sørlandsparken Rideklubb og Epona Ryttersenter arranger nordisk mesterskap og FEI Nations Cup i dressur neste helg, 23. til 29. juni. - De norske dressurrytterne har hevdet seg internasjonalt de siste årene, og i fjor gikk både laggullet og den individuelle gull- og sølvmedaljen til Norge. Flere av fjorårets beste ekvipasjer er igjen tatt ut til å representere Norge, og særlig knyttes det spenning til Alexandra Andresen og Belamour som er to ganger norsk og nordisk mester, samt sølv- og bronsevinner fra EM, skriver Hestesports jorunalist Elise Hellem Ratvik.

DISTANSE

Neste helg avholdes også Nordisk Baltisk Mesterskap i distanse 2014, med Froland Rideklubb som arrangør. Stevnet vil bli avholdt på Skarsbru i Froland, utenfor Arendal.

Les mer om arrangementene her: www.hestesport.no

 

 

Annonse