HER ER PROGRAMMET FOR DEN STORE TRAVFESTEN

VG Oslo Grand Prix helgen står for tur  - vi gir deg oversikten over hva som skjer

Tekst André Ringelien

yarrahogrockywinner

Fredag 6.juni er maskoten vår Blåfaks og forhåpentligvis minst en av de norske kuskene som skal delta i VG Oslo Grand Prix på plass hos en av Oslo's kommisjonærer på Jernbanetorget fra kl. 12. Dette skjer i samarbeid med Norsk Rikstoto og der hilser vi på kunder og setter opp andelslag. Blåfaks tar også en tur opp og ned Karl Johan for å hilse på folket og dele ut gratisbilletter til de som måtte ønske å ta turen til Bjerke iløpet av helgen. Karl Johans gate er også i år fylt av bannere for VG Oslo Grand Prix og med Blåfaks vandrende rundt i Oslos gater håper vi på å være synlige i bybildet. Ettermiddagstrav starter rett før kl 15. Uteserveringen holder åpent etter behov.

Lørdag er det V75. Ponniene er først ut kl. 13.00. Bjerke Travbanes drifitige Damegruppe har som tidligere år ansvaret for barneaktivitetene. Det blir minitivoli, ponniridning, lykkehjul og masse morro for de minste. Barneaktivitetene starter kl. 13 lørdag. Søndag starter barneaktivitetene kl.12. Kl 14 kommer det også en Tryllekunstner som byr på magi og ballongfigurer. Alle barneaktivitetene foregår utenfor og inne i kulturhuset ved oppløpssvingen. Selvfølgelig stiller også Damegruppa med boller og saft til sultne og tørste.

Oslo Grand Prix Summer Party -teltet like etter målpassering og kun centimetre utenfor løpsbanen er åpent både lørdag og søndag. Lørdag blir det en "light versjon", hvor det ikke koster noe ekstra å komme inn og det er førstemann til mølla for å sikre seg plass. DJ Stine er på plass og spiller musikk mellom løpene fra kl 15.30 og til løpenes slutt. Mattilbudet i teltet blir det samme begge dager: fingermat som wraps og grillspydd. Det er også egne barer og spilleluker i teltet.

Søndag er det kun de som har bestilt plass i teltet(max 200) som får plass og det er åpent fra kl. 12. Det er fortsatt noen ytterst få plasser igjen, så har du ikke bestilt bør du gjøre det straks. Søndag 8. Juni er det garantert utsolgt! Summer party teltet holder åpent etter løpene søndag og så lenge det er god stemning. Det er jo fri mandag, så her bør det kunne være gode muligheter til å fortsette festen noen timer etter at siste løp er kjørt.

Det er fortsatt billetter igjen på OGP party på Stratos etter kjøringen lørdag kveld, men salget av disse er forventet å gå radio unna den siste halvannen uken.

Plassene i restauranten er utsolgt søndag, men det kan bli muligheter for de som ikke har sikret seg plass om det skulle komme avbestillinger. Dette gjelder både ute på terrassen og inne i restauranten.  Lørdag er det fortsatt mulighet for plass. Uteserveringen midt på oppløpet holder åpent og skal du sikre deg en plass her må du som regel være blant de første innenfor portene for å sikre deg en plass. Søndag blir det også et serveringstelt hvor man får kjøpt drikke mellom hestesportens hus og spillehallen, samt at alle medlemmer av travlag og andelseiere i Bjerkes Folkehest Avalon kan ved fremvisning av medlemskort/eierkort, benytte seg av gode tilbud på mat i eget telt utenfor Oslo og Omland hesteeierforenings lokaler. ISS har dessuten"spritet" opp uteserveringstilbudet med pølser av forskjellige slag, egen kaffevogn osv..

Kampen Janitsjar spiller i tradisjonen tro utenfor Hestesportens hus fra ca. kl 11.30. Ponniene er først ut og deretter skal to travsports personligheter, en firbent og en tobent innlemmes i travets Hall Of Fame. Dette skjer ca. 12.10.

Første travløp kl 12.45 med V4 spill. Kl. 14.00 blir det forrykende hesteshow i løpsbanen hvor Gabor fra Lefdals Rideskole byr på akrobatikk på hesteryggen. Stående på de to bakerste av totalt fem hester kommer det til å gå i banerekords tempo rundt Bjerkebanen. Dette må dere få med dere! Etter showet blir det presentasjon av kuskene til VG Oslo Grand Prix i løpsbanen og på seremoniplass. 14.30 starter V75-1 og deretter går det slag i slag.

Utenom alt som skjer i løpsbanen vil også publikum kunne delta i forskjellige publikumskonkurranser. Disse vil foregå via OGP-appen og det er mange fine premier å vinne, så jeg anbefaler alle som ikke allerede har lastet ned Oslo Grand Prix appen om å søke den opp via App store eller Google Play allerede nå!

2 ekvipasjer fra det ridende politi er på plass for å være mastere foran defileringene til de største løpene søndag.

Kjell Erik Kristiansen og undertegnede kommer til å lede stevnet fra seremoniplass begge dager og vi lover å underholde publikum med gode intervjuer og morsomme kommentarer. Øyvind Heltberg sitter og styrer alt som kommer ut over skjermer og høyttalere, som for øvrig er helt nye for anledningen. Høytaleranlegget henger oppe nå og skal testes frem mot den store helgen, slik at publikum skal få full valuta for oppmøtet. Øyvind har jobbet i timevis med spillelistene og jeg kan garantere at her er det noe for enhver smak. Både nye hits og gamle slagere med trøkk i J

 

Annonse