Pressemelding: Dressur Derby 2017

dress

Majorplassen Ryttersportsklubb og Stall-K arrangerer Dressur Derby på Stall-K i Kongsberg 10. og 11. juni. Dette er et unghest-stevne for hester i alderen 4 til 7 år.

Under stevnet skal det tas ut ekvipasjer som skal representere Norge i Falsterbo. Det er de to beste ekvipasjene i 5-års og i 6-års klassene. Begge dager teller og beste to sammenlagt i hver aldersklasse går videre.

Dressur Derby er også et obligatorisk stevne i forhold til det å kvalifisere seg til å representere Norge i Unghest VM. Ekvipasjene blir vurdert ut fra resultater i sesongen og på Dressur Derby. Uttaket baserer seg på en helhetsvurdering og meddeles deltakerne i etterkant. Årets Unghest VM går av stabelen i Nederland.

I år har vi med oss to norske dommere; Mette Ono Njøten og Liv Mette Moxnes. Mette Ono Njøten er overdommer. Fra Danmark har vi med oss Jesper Bæk.

Første klasse på lørdag starter kl 12:00. På søndag starter vi opp kl 09:00.

Flere av de samme ekvipasjene som stilte til start i fjor, er på plass i år også. Vi gleder oss bl.a. til å se igjen Catharina Lorentzen Lund på Thiara de Lorentizia, som vant 4-års finalen i fjor, og Kirsti Svaboe på Finesse som var best blant 5-åringene i fjor.

Se mer info på www.dressur-derby.no

Annonse