Norge ut som nummer ni i Nations Cup i morgen

DSC 2414

 

 Show Secretary Siri Evjen og hoveddommer Carsten Sørlie sørget for at trekningen fulgte det internasjonale forbundets retningslinjer. Sverige er første nasjon ut i morgendagens konkurranse. (Foto: Walen Simensen)

Sverige er første lag ut i FEI Nations Cup 2 div. som går av stabelen på Linnesvollen i Drammen i morgen ettermiddag. Norge er niende lag.

Tekst Mina Walen Simensen

Det har blitt endringer i det norske laget fordi hesten, Edesa S Banjan, til Geir Gulliksen er skadet. Reserve Benedikte Serigstad Endresen rir på Corlantos - med andre ord får Norge et særdeles ungt lag, men vi stiller med dyktige og fremadstormende ryttere.

 

Mange poeng må ris inn for at Norge skal ha mulighet til å bli med til finalene i Nations Cup. 55 poeng skiller Norge og Belgia, som altså leder divisjonen etter første runde i Linz.

 

I går kveld var alle tretten deltakende nasjoner tilstede under trekningen av startnummer i lagkonkurransen. Show Secretary Siri Evjen og hoveddommer Carsten Sørlie sørget for at alt gikk riktig for seg. Listen ser slik ut:

 

 1. Sverige/Sweden

 2. Belgia/Belgium

 3. Nederland/Netherland

 4. Italia/Italy

 5. Danmark/Denmark

 6. Finland/Finland

 7. Tyrkia/Turkey

 8. Luxembourg/Luxembourg

 9. Norge/Norway

 10. Irland/Ireland

 11. Polen/Poland

 12. Frankrike/France

 13. Storbritannia/Great Britain

Nasjonshoppingen braker løs klokka 17:00 i morgen og sendes direkte fra TV2 Sportskanalen.
Annonse