STEVNEHELG MED SUKSESS I GØTEBORG OG SPANIA

JBK kingsland arena 1 of 1 3

 

Vi kan se tilbake på en svært spennende stevnehelg for norske ryttere til start utenlands. Norges farger har blant annet vært representert i Sverige med bravur, og også i blant annet Spania har norske ryttere høstet erfaring og norske premier.

 

Tekst Sille Kasin. Foto Erik Kunndal.

I forkant av Gothenburg Horse Show lå forventninger i luften. Stortalent Pål Flam og hans norskfødte sensasjon, Skjerabergs Larkin, skulle ut i karrierens andre verdenscuprunde, og til start i klassene for Young Riders skulle vi sende Lisa Ulven og Synne Ljosland, to av våre desidert sterkeste kort.

Ved KOHS i oktober leverte Pål Flam og hans Skjerabergs Larkin en feilfri sprangrunde, men endte med ett surt feilpoeng for tid. Denne søndagen gikk det imidlertid virkelig ekvipasjens vei, og de kunne etter en spennende omhoppingsrunde hente hjem en strålende tiendeplass og karrierens første verdenscuppoeng.

De to juniorene våre, Lisa Ulven og Synne Ljosland, løste også oppgavene på beste vis. Lisa klinket til med en sterk tredjeplass i finalen på søndag med sin Zydoctro v. Kapel, mens Synne og hennes Hope sikret seg klasseseier allerede på åpningsdagen.

Ved Costa Del Sol Equestrian Tour har søstrene Christine og Line Raaholt, samt AEG Awards-vinner Marit Haarr Skollerud på sin side vært på jakt og sikret premier, mens Caroline Østereng har stått på premielisten ved andre runde av MET Spring Tour. - Og Marie Longem, hun sikret like godt fjerdeplass i gårsdagens CSI4* Grand Prix 1,50 m under den 23. utgaven av Sunshine Tour med fine Algorhythem .

Du finner spesielt mye lesestoff fra Gøteborg på www.hestesport.no og resultater fra de øvrige omtalte stevnene på www.equipe.com.

Annonse