STEVNEHELG: Særlig travelt for sprangfolket

hestearrangement

 

Den tolvte utgaven av AEG ble sparket i gang torsdag. I Al Ain har Anita Sande igjen kapret verdenscuppoeng, og flere norske ryttere har vært til start i Spania og Portugal.

Som ventet har Oslofjord Convention Centre sydet av liv gjennom første helg. Hele 29 klasser har gått av stabelen, men AEG er også så mye mer. I tillegg til internasjonale og nasjonale sprangklasser på senior-, junior- og ponninivå, har publikum kunnet glede seg over Arctic Gaits for islandshest og nasjonale unghestklasser i sprang, samt seminarer, underholdning og cowboyfest. Les mer på hestesport.no, der blant andre Geir Gulliksen/ Arakorn som vinneren av helgens internasjonale hovedklasse, CSI2* Grand Prix, vies spalteplass. På NRYFs facebookside ligger det også videosnutter fra AEG.

I Al Ain har norske Anita Sande på sin side sikret verdenscuppoeng, også i den tolvte og siste kvalifiseringsrunden i den arabiske ligaen. Med 38 poeng ble hun tiende sammenlagt, og kvalifisering til World Equestrian Games (WEG) er også sikret.

LES MER

Mange norske sprangryttere er fortsatt på plass i Spania, der tre ulike vårturer står på programmet. De norske fargene har også vært representert ved Vilamoura Atalantic Tour på Algarvekysten av Portugal.

Les mer på hestesport.no.

Annonse