90 000 PUBLIKUMMERE TIL SWEDEN INTERNATIONAL HORSE SHOW

 sweden

Nærmere 90 000 mennesker er ventet til Sweden International Horse Show i helgen - som avholdes i gigantiske Friends Arena i Stockholm.

Arrangementet har gjort stor suksess med å invitere til oppsatte forestillinger med høy showfaktor. Med 350 kostymer og 150 showdeltagere er det lett å forstå at deres unike konsept er blitt en publikumsuksess. For ikke å nevne at hele 30 hester står på utstilling i messeområde, som forøvrig består av hele 150 utstillere.

Sport fra fem grener

På tross av et unikt konsept med mye underholdning, er det likevel invitert inn konkurranseryttere fra hele 15 deltagande nasjoner: Australia, Brasil, Danmark, Estland, Frankrike, Holland, Irland, Norge, Belgia, New Zealand, Storbritannia, Sverige, Tyskland, Ukraina og Ungarn. 36 prisutdelinger skal avholdes, fra verdenscup til shettisgalopp, og hele fem konkurransegrener er representert. Se programmet her

Fra Norge stiller Bernt Severinsen i klassen for islandshest, mens Geir Gulliksen og Johan S. Gulliksen stiller i de internasjonale sprangklassene.

LES MER HER

 

 

 

Annonse