PÅL FLAM MED FENOMENAL 20.PLASS I HELGENS WORLD CUP I STUTTGART

JBK kingsland arena 1 of 1 11

Pål Flam leverte strålende i sin andre World Cup- runde i Stuttgart i helgen, hvor han endte med kun fire feil i grunnomgangen. Derved kunne en rekke toppryttere se seg slått av den unge norske rytteren. 

Arkivfoto Erik Kunndahl

Pål Flam og norskfødte Skjerabergs Larkin ble i helgen beste ekvipasje av de med fire feil, og endte med dette på en 20. plass foran navn som bla Marcus Ehning, Simon Delestre, Daniel Deusser, Rolf-Göran Bengtsson,  Scott Brash, Meredith Michaels-Beerbaum, Peder Fredricson med flere. Derved gikk altså hele 19 ryttere videre til omhoppning som ble vunnet av tyske Christian Ahlmann og Taloubet Z, foran sveitsiske Steve Guerdat og irske Cian O’Connor som nummer tre.

Pappa Peter fulgte sin sønn Pål fra sidelinjen: - Jeg kom ned hit i går kveld, så Pål har klart seg selv til da, matchet seg mot dette. I World Cup-klassen møtte han på et ekstremt tøft startfelt, slik det er i World Cup-sammenheng. Larkin ble litt sterk og kom litt nær en gang, dermed ble det et riv. Ellers var det en riktig god runde. Det er klart at Pål ble litt irritert over det rivet, det skal man jo også bli. Men når man får sånt litt mer på avstand.. Han rir jo ikke sånne klasser til daglig for å si det sånn, og det rivet – han var bare litt uheldig. Det var utrolig spennende i dag. Og jeg skal innrømme at det er kjempegøy å være pappa da. Man er spent, men det skal man være. Og det er bare herlig å kjenne at man lever, uttalte Peter til Hestesport.no

SE RESULTATLISTEN HER

Nå går veien videre til Holland for Pål, hvor han skal gjennomføre sitt tre måneder studieopphold ved Stall Schröder i regi av Young Riders Academy.

Neste World Cup-avdeling avholdes i Madrid. Her stiller etter planen Victoria Gulliksen.

Med dette er våre norske unge ryttere virkelig ute og markerer seg , med Johan Gulliksen sin suksesshelg i Munchen friskt i minne fra forrige helg

 

Annonse