NÅ NÆRMER DET SEG AEG 2017

1dc5a7d1 f05d 493b be61 65bdb56e7791

Tekst: Pressemelding Arctic Equestrian Games, www.hestefrelst.no.

AEG 2017 arrangeres fra 16. til 26.februar, og i elleve dager kan publikum oppleve konkurranser av internasjonalt og nasjonalt format, show, shopping, seminarer, clinics, prisutdelinger, konserter og festligheter.

Også i år blir en rekke grener representert i løpet av det elleve dager lange showet - og programmet er fylt opp fra tidlig morgen til sen kveld. Dyktige hestemennesker er invitert til å holde clinic for å dele sin kunnskap med publikum, og flere av Norges og Europas beste ryttere stiller til start i de internasjonale konkurransene. Som de tidligere årene arrangeres også rekrutteringsklasser og den populære ponnigaloppen som er en del av familieshowet.

STORE TALENTER DELER SIN KUNNSKAP
Ryttersportens svar på Martin Ødegaard, Pål Flam, er en av dem som skal holde clinic under årets AEG. Ungrytteren ser frem til å dele sin suksessoppskrift.

-Neste år blir åttende gang jeg rir AEG, og mitt beste minne må være da jeg ble nummer to i fjorårets trestjerners Grand Prix, forteller Flam. Han har tatt flere plasseringer på AEG, og synes det er gøy å følge arrangementets utvikling.

-Eirik har vært flink til å forbedre stevnet for hvert år som går, og jeg har stor tro på at AEG 2017 blir enda bedre enn de foregående årene, smiler den forventningsfulle rytteren, som for første gang skal holde en clinic i et så stort format: - Jeg er veldig nervøs, men gleder meg selvfølgelig også, avslutter han.


PUBLIKUMSREKORD?

-Drømmen er å sette ny publikumsrekord på AEG 2017, forteller Eirik Berentsen. -AEG er stedet hestemennesker møtes: vi deler en felles interesse for hest, på tvers av alder, kjønn, rideferdigheter og annen bakgrunn. På AEG finnes det noe for alle, avslutter han.

KLIKK FOR PROGRAM

KLIKK FOR BILETTER

Annonse