FENOMENAL STEVNEHELG FOR JOHAN GULLIKSEN I MUNCHEN

 DSC5180

Denne stevnehelgen har vært fenomenal for Lierrytter Johan Gulliksen og hesten Charleville, som kunne reise hjem med 1.50 seier, en andreplass i 1.45 og en femteplass i selveste 1.60 Grand Prix ved det firestjerners stevne i Tyskland, Munich Indoors.

Tekst Therese Alhaug. Foto Lena Saugen / Johangulliksen.no

En rekke internasjonale toppnavn måtte denne helgen se seg slått av nordmannen og den ni år gamle brune vallaken Charleville, som eies av Stall Gullik.

Lierrytteren Johan S. Gulliksen hentet hjem en prestisjetung 1.50-seier i selveste hovedklassen lørdag; Championat von Munichseier. Han kapret andreplassen fredag kveld i 1.45m Preis von J.J.Darboven, og endte på en meget sterk femteplass i 1.60 Grand Prix klassen søndag; Großer Preis der Deutschen Kreditbank AG DKB-Riders. Totalt stilte omlag 60 ekvipasjer til start i samtlige klasser.

- Det føles helt fantastisk, uttalte Johan etter sin tredje topp-plassering i Munchen.

Toppet listen over stjernespekket startfelt

Johan og Charleville kunne denne helgen glede seg over å toppe listene og plassere seg over internasjonale "stjerne-navn" som bla. Ludger Beerbaum og Marcus Ehning. Det var stort for Lierrytteren.

- Munich har vært et av de største målene for dette året. Noe jeg virkelig har sett frem til.  Så dette var stort, uttalte Lierrytteren.

johan 2

Johan og Charleville leverte meget sterke resultater i Munich 4* denne helgen. Lørdag klatret de helt til topps i den  prestisjetunge 1.50 klassen. 

Målrettet plan og håp om World Cup-deltagelse

Gulliksen har jobbet systematisk i lang tid. Nå kan han glede seg over resultatene. Bak suksessen ligger nemlig et godt stykke målrettet arbeide:

- Min strategi har vært å jobbe jevnt godt over lang tid. På veien har jeg satt meg store mål, for å ha noe å strekke meg etter, uttalte Gulliksen.

Nå håper han på videre suksess og deltagelse i sesongens World Cuper

- Jeg har lagt en plan frem til nyttår også, så nå får jeg håpe at det fortsetter  slik som det har gjort i helgen, og at jeg med dette rykker oppover på verdensrankingen. Så håper jeg at jeg får muligheten til å delta på noen World Cup-stevner denne sesongen med Charleville, sa en meget fornøyd Gulliksen.

Så langt i sin karriere har Gulliksen nå oppnådd 20 internasjonale seire, og bare denne helgen kunne han reise hjem nesten 200 000 rikere.

Les mer: www.johangulliksen.no

Annonse