KRISTIN ANDRESENS HESTER HELT TIL TOPPS I ODENSE

DONKEY

I disse dager avholdes JBK Horse Show i Odense, Danmark, hvor flere norske ryttere er representert. Samtidig avholder det Danske rideforbund sine championatsfinaler for unghester, hvor to norskeide hester gikk helt til topps i sin klasse.

Tekst Therese Alhaug. Foto privat.

I klassen for fireårige hester ble det nemlig full pott for to norskeide hester som kapret både første og andre plassen med en og samme rytter: Jan Møller Christensen fra Noagård. Som om det ikke skulle holde stakk også den talentfulle berideren av med fjerde plassen i klassen.

Det var den store mørkebrune hingsten Hesselhøj Donkey Boy e. Era Dancing Hit/Milan som overlegent vant klassen med fantastiske 9,600 poeng, etterfulgt av enda en norskeid hest: Romeo e. Blue Hors Romanov/Wolkentanz, som oppnådde 8,640 poeng. Begge hestene eies av Equistallons ved norske Kristin Andresen.

"En dejlig taktfast og stabil trav, er dog lidt vid bagi i øgningerne. Dejlig op ad bakke i galop, og skridten er dens highlight - derfor 10 for skridt samt 10 for ridelighed", var uttalelsen dommerne gav vinnerhesten og norskeide Hesselhøj Donkey Boy.

Det blir spennende å følge begge hestene videre.

EQUILIFE gratulerer med flotte resultater!

SE RESULTATLISTEN HER

LES HELE SAKEN HER

Annonse