PIETER DEVOS VINNER KINGSLAND OSLO HORSE SHOW GRAND PRIX SPONSET AV RIKSTOTO

 IMG 7821

Belgiske Pieter Devos ble mannen som stakk av med seieren i dagens GRAND PRIX CSI5 sponset av Rikstoto.

Tekst & foto Therese Alhaug

På ryggen til Espoir hentet de to hjem sin første 5 stjerners seier, siden Pieter fikk hesten til stallen for et år tilbake. Duoen er forøvrig også nykronet Belgisk mester. Pieter var ganske enkelt lynrask og ga publikum god underholdning da de kjempet seg gjennom banen hele to sekunder raskere enn andremann Yuri Mansur Guerios fra Brasil. Som nummer tre så vi Australske Edwina Tops Alexander i kjent profesjonell stil på ryggen til hesten Lintea Tequila, som etter et lite avbrekk fra konkurransebanen, fikk litt mindre press på seg enn vinnerhesten. Alle tre stiller i World Cupen i morgen. 

Beste norske , og ikke minst siste plasserte i Grand Prix-klassen ble en smilende og glad Victoria Gulliksen som gjennomførte en meget pen og god runde på ryggen til Viego les Hauts. Victoria loset Viego mykt gjennom den vanskelige banen, og kan derfor glede seg til World Cup i morgen.  Les mer om Victoria og Viego i vår artikkel senere i dag.

Nest beste nordmann ble lillebror Johan Gulliksen, som også gjennomførte en ryddig fin runde og endte som nummer 36 med to riv og et tidsfeil. Pent red også Marie Longem som endte som nummer 37. 

IMG 7884

 Vinner av dagens GRAND PRIX sponset av RIKSTOTO ble belgiske Pieter Devos. 

 

 

 

 

Annonse