25 ÅR MED OSLO HORSE SHOW

kohs2

Kingsland Oslo Horse Show feirer i år 25 års jubileum. Dette feires med et spektakulært jubileumsshow. – Vi gleder oss til å ønske velkommen til Oslo Horse Show for 25 gang. Billettsalget går veldig bra, noe som gleder jubileumsgeneral Morten Aasen.

Jubileumet feires med spektakulært show både lørdag og søndag. Hit kommer den verdenskjente kunstneren The Flying Frenchman. Lorenzo har reist verden rundt med sitt kritikerroste show. Stående på hesteryggen utfører Lorenzo flere spektakulære øvelser i perfekt samspill med flokken bestående av 12 hester.

I tillegg blir det gjensyn med populære innslag som Shettis-galoppen og landskamp i Mountain Games. Det vil også bli overraskelser og du skal ikke se bort i fra at enkelte ’gamle travere’ blir igjen å se i arenaen!


Lørdagen er har fullt program fra tidlig morgen til sen kveld – hvor vi blant annet vil få oppleve den spennende høydehoppingen som alltid byr på dramatikk og topp stemning. Søndag møtes igjen verdenseliten i åpningen av årets LonginesTM FEI World Cup.


Kingsland Oslo Horse Show er kjent for den flotte atmosfæren og den gode stemningen i arenaen.
– Dette er noe utøverne setter stor stor pris på og ser frem til når de kommer til Oslo. Nå gleder vi oss til å ønske både utøvere og publikum velkommen til en feiende flott helg i Telenor Arena, avslutter Morten Aasen.

Annonse