DE NORSKE RYTTERNE I FYR OG FLAMME PÅ SPRANGBANEN UNDER VARBERG SUMMER HORSE SHOW

Stein Endresen inn på første plass med Cintia i 1.50 klassen.

Tekst: Tine Sommerfelt. Arkivfoto: Equilife

Trestjernes stevnet Varberg Summer Horse Show er nå avsluttet, og flere norske ryttere har gjort det godt i løpet av uka.

Blant annet vant Stein Endresen CSI3* Table A 1.50 m klassen, med sin herlige Cintia. Stein sikret seg også en 11.plass med Ce Matin i 1.40 Two Phases klassen. Sveins datter, Benedikte Serigstad Endresen, har også gjort det svært godt under stevnet, og tok sjetteplass i samme klassen med Corlantos. 

I CSI3* Winning Round 1.45m kan Benedikte skilte med en andreplass med samme hest, og i CSI3* Two Rounds 1.50m tok hun sjetteplassen med Comic. Det har med andre ord vært en svært vellykket helg for familien Endresen.

Også flere andre norske ryttere har gjort det svært godt under Varberg Summer Horse Show, deriblant Camilla Storemark, som med to feilfrie runder red inn til en sjetteplass med Casper S i CSI3* Two Phases 1.35m klassen. 

Ida Johansen stakk av med to plasseringer, en syvende plass i CSI3* Table A 1.35m med Coppola II, og 14. plass i CSI3* Table A 1.40m klassen med Philadelphia IV.

For øvrige resultater kan du se her.

Annonse