TRIPPEL NORSK SEIER I ODENSE, DRESSURPLASSERING I ÅLBORG

IMG 4810

Cathrine Jerring er en av de norske rytterne som leverte godt i Odense i helgen. Her avbildet fra NGP for få uker siden, der hun tok sin første Grand Prix seier i CSI2*  klassen.

De norske sprangrytterne Pål Flam, Caroline Østereng og Cathrine Jerring sørget for første, andre og tredje plass i ungrytterklassen 1.45 i Odense denne helgen.

Samtidig ble det seier for Ada Alette Braaten Johnsen i Children klassen, og en femteplass på seniorrytter Cecilie Hatteland i GP kvalifiseringen. Les full oppdatering fra den norske leiren i Odense på Hestesport.no

LES FULL RAPPORT HER

Fredag var ikke like god for nordmennene da de norske seniorene endte på en 10. plass i Furusiyya FEI Nations Cup™
– Det var ikke helt vår dag i dag, men vi må se videre, sa Mikael Kolind i landslagsledelsen til Hesteport.no.
Godt var det derfor at derimot yngstemann i Flam-familien, Mikkel, samme dag gikk til topps i CSI1* Big Tour 1.40 med hele 93 deltagere. Norsk seier ble det også i dagens children-klasse, ved Mira Høidal/Shelby e. Stakkato, mens Victoria Gulliksen/Billy Blue tok en god tredjeplass i CSIO3* Medium Tour 1,40. Også Sofie Rød/Silvia slo til i Ponni Big Tour 1,25 m med en god andreplass, rett foran Ada Alette Braaten Johnsen.

LES FULL RAPPORT HER

Mens sprangrytterne gjør det i Odense, har mange norske dressurryttere denne helgen funnet veien til Ålborg for Ålborg Dressage Event. I dag innkasserte Alexandra Andresen/Borencio en femteplass i Prix. St. Georges.

LES FULL RAPPORT HER

Annonse