VIL SKAPE GLOBAL CHAMPIONS TOUR - STEMNING PÅ DISTRIKTSNIVÅ I LIER

 haf6

15. - 17. juli er en dato Jan Auen Hafskjold gleder seg til. Denne helgen skal nemlig Stall Hafskjold, i samarbeid med Drammen og Omegn Rideklubb, arrangere sitt første offisielle sprangstevne på hjemmebane. Rett utenfor stuevinduet av den gamle herregårsvillaen skal endelig den flotte grønne gressbanen tas i bruk på ordentlig.

Tekst Therese Alhaug. Foto Rill R. Fjøren. / privat.

- Vi har hatt banetreninger, drive in og landslagsamlinger her tidligere - men dette blir det første offisielle stevne, forteller han.

Stevne har han valgt å gi et aldri så lite kreativt og orginalt navn: Stall Hafskjold Derby og Local Champions Tour 2016.

Kan vi forvente en smak av den anerkjente verdensomspennende serien; Global Champions Tour mon tro?

- Navnet er selvfølgelig basert på Global Champions Tour, men tiltenkt et lavere nivå, forteller den kreative stevnelederen.

Og ekte GCT- stemning skal det bli, når stevne avholder sin egen LCT Grand Prix - som skal gå i 1.20 / 1.25. Derby skal det også bli!

- Vi lover veldig gode premier. Også blir det blir mye god mat, show, crocket turnering, stands, hatteparade før derbyklassen og ikke minst live musikk. Vi ønsker oss jo et internasjonalt preg, fortsetter Hafskjold. - Stevnet skal i tillegg vises på storskjerm og live på nettet, forteller han entusiastisk videre.

Ryttere landet over skal allerede ha meldt sin ankomst.

- De kommer fra Trondheim, Ålesund, Arendal, Stavanger. Tenk- til et D stevne i Lier....,  sier Hafskjold som kan glede seg over den store entusiasmen fra ryttere og støttespillere.

haf2

- Jeg håper på fint vær, men banene tåler også vann, så det skal nok gå bra uansett, forsikrer han.

En del sponsorer og utstillere er allerede på plass, men det er plass til flere, kan Hafskjold fortelle, og avslutter med at alle bidrag tas i mot med takk. Små som store. 

Klassetilbudet går fra 1 meter til 1.20/ 1.25. Så her er det åpent for de fleste!

TIL RYTTERMELDINGEN

 

Annonse